Oana şi Marcel, lansare în paralel
Scris în 2007 06 29 de Dana Andronie, Catalina Iancu
Jurnalul national

Marcel Pavel şi Oana Zăvoranu s-au lansat în aceeaşi zi. El cu "De dragul tău", ea cu ea însăşi (albumul chiar aşa se numeşte: "Oana"). O seară de joi cu multă muzică live şi cu invitaţi ca la nuntă.

Primul care a luat startul lansării a fost Marcel Pavel. În grădina "mareşalului" Ion Antonescu s-au adunat ziarişti şi vedete, pentru că în meniu se afla una bucată album de devorat. Monica Anghel, Nico, Andra, Lavinia, Ionel Tudor & family, Miki, Adi Korekt, Cornel Constantiniu, Dana Dorian (cea care l-a făcut pe Marcel să aibă texte, la album), primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş (care i-a adus "sărbătoritului" întreaga colecţie de CD-uri cu Mozart), Oana Roman etc.


CONSACRARE. Dacă tot s-a strâns lumea, Marcel Pavel a oferit un recital, cu invitaţi în program. Nico, Andra, Monica Anghel, Lavinia au cântat live, dar nu s-au ridicat la nivelul lui Marcelică. Acesta a prestat şi un cântec "semiclasic", care din pură întâmplare se cheamă "Vivere" şi îi aparţine lui Andrea Bocelli. Cu "marcelisme" şi cu octave ridicate mult în slăvi, Pavel a primit nota zece de la asistenţă. Pentru că este Marcel Pavel şi cântă ca Marcel Pavel, Sahia Film s-a angajat să-i facă un film. "Nu este prea devreme?", se întreba artistul. Se pare că unii au noroc şi cunosc consacrarea înainte de a intra definitiv în posteritate.


BUNĂ... Oana Roman a fost "lady in black", care nu s-a ferit să-şi exprime gândurile sale sincere despre tiza ei, Oana Zăvoranu: "Stai liniştit, Marcel, eu nu am de ce să mă duc dincolo!". Dincolo se afla ea, Oana, care se lansa la clubul Paradiso. "Mai bună ca niciodată”" (aşa scrie pe coperta albumului), artista lui Pepe are în cap numai codiţe afro. Şi-a schimbat look-ul ca să atragă atenţia asupra lansării sale în lumea muzicii.


"Prigoniţii" Bahmu, al ei soţ şi cei doi băieţi ai acestuia, au împăcat şi capra, şi varza. Adică au fost şi la Oana Zăvoranu, şi la Marcel Pavel. Aceştia iubesc muzica şi au ieşit să-şi aerisească urechiuşele. Prigoană a fost din nou sincer şi a recunoscut la microfon că n-a mai pus piciorul într-un club de vreo două decenii. Mandinga, Iurie Darie şi Anca Pandrea, Ion Crăciunescu au ascultat-o pe Oana preţ de şase melodii pe care solista le-a dus live până la capăt. Nu s-a aruncat cu roşii. În meniu nu figurau roşiile. N-au fost decât tarte cu fructe şi îngheţată.


SAU... SAU...
"Unii dintre voi au venit aici pentru că iubesc, alţii au venit să audă cum cânt. Depinde de public, dacă voi mai scoate al doilea sau al treilea album sau mă voi opri la primul. Am avut sprijinul moral al soţului meu, care mi-a dat OK-ul pentru acest proiect muzical. Dacă totul va merge bine, îmi voi lua şi o trupă"
Oana Zăvoranu



Hmm dea. As putea spune ca de fapt ca Marcel Pavel si-a lansat albumul in paralel cu al Oanei si ca Oana e paralela.... cum cu ce... cu muzica... alea alea....