Harry Potter, tata a trei copii




-- In finalul ultimului volum al seriei "Harry Potter", creata de J. K. Rowling, vrajitorul si prietenii sai, Ron si Hermione, sunt adulti si parinti, iar maleficul Voldemort nu mai exista, potrivit versiunii preluate de cotidianul elvetian Le Temps de pe Internet, transmite Mediafax.


Cotidianul elvetian atentioneaza insa ca nu stie daca este vorba de adevarata carte "Harry Potter" sau de o farsa foarte elaborata. Aceeasi publicatie este de parere ca ar fi fost un miracol ca secretul sa fie pastrat pana la ora lansarii oficiale a volumului, vineri, ora 24.00 GMT, tinand cont ca in ultimele zile au fost deja distribuite 12 milioane de copii ale cartii in 96 de tari. Marti, pe site-ul suedez Pirate Bay, un utilizator a pus la dispozitia internautilor un fisier continand fotografii ale tuturor paginilor unei carti. Fisierul contine 759 de pagini, 36 de capitole si un epilog intitulat "19 ani mai tarziu". Pe unele pagini, in partea inferioara, apare mana piratului in timp ce fotografiaza textul. Epilogul se deruleaza intr-o gara, unde Harry Potter a venit pentu a-si conduce doi dintre cei trei copii ai sai (numiti James, Albus si Lily) la Hogwarts. Pe cheiul "9 fara un sfert", Harry se intalneste cu Hermione si Ron care s-au casatorit si au impreuna cativa copii. Din valul de fum scos de trenul care soseste in gara apare Draco Malfoy, care are la randul lui un fiu. Totul este pregatit pentru o confruntare intre cei doi copii, identica celei care a avut loc doua decenii mai devreme intre Draco si Harry. Exista, insa, o diferenta fundamentala: Voldemort nu mai exista. (D.M.)


Dupa o scurta lectura pe site-ul Wikipedia.com si cittind rezumatul acestei carti... am descoperit ca.. da... Hermione si Ron nu mor in lupta... si ca peste 19 ani cei doi vor fi casatoriti si vor avea doi copii. La fel si Harry Potter care se casatoreste cu Ginny Weasley
si da nastere (suna interesant) la trei copii James, Albus Severus si Lily.

Asadar, era imposibil ca o poveste care a innebunit milioane de tineri, sa se incheie asa de trist, nu de alta... dar numai avea nici un farmec daca erau omorati cei 3 eroi principali.

Filmul Harry Potter and the Deathly Hallows va fi filmat in 2010 !