Opera 9 Beta
Opera a lansat prima versiune beta publică a următoarei versiuni a browserului său. Opera 9 beta aduce printre noutăţi, widget-uri, mici aplicaţii AJAX (Asynchronous JavaScript And XML) care oferă funcţionalităţi specifice precum avertizarea la postarea de ştiri noi sau conversii valutare.
Opera 9 beta aduce de asemenea funcţii îmbunătăţite de blocare a conţinutului şi a paginilor pop-up, ca şi preview-uri thumbnail ale paginilor web.
Un motor de căutare BitTorrent este de asemenea disponibil în interfaţa de utilizator a browserului, Opera spunând că acesta va permite descărcarea mai rapidă şi mai eficientă a fişierelor de mari dimensiuni. Odată ce un fişier este selectat pentru download, funcţia Transfer Manager a Opera se va ocupa de descărcarea acestuia.

Adobe Acrobat Reader
Noua versiune a Adobe Reader va permite printre altele sa vizualizati continutul fisierelor QuickTime, Flash, Real sau Windows Media incluse in fisierele PDF. Se pot extrage imagini din albume Adobe Photoshop.

Yahoo Messenger with voice 8.0
O noua versiune pentru IM-ul oferit de compania Yahoo!. Pe langa o noua interfata veti beneficia si de un mai bun control al serviciilor web pentru aflarea vremii sau a cotatiilor bursiere. Puteti accesa si un server SHOUTcast direct din clientul IM. Aveti, de asemenea, posibilitatea de a efectua apeluri VoIP, beneficiaţi de interconectarea cu utilizatorii serviciului MSN şi multe altele.

Avast 4 Home Edition
daca esti internaut cu siguranta stii ca sunt o groaaaza de virusi pe net care abia asteapta sa iti intre in calculator. Avast e gratuit si te ajuta in batalia cu ei.

ODC
Pentru cei ce nu au norocul sa aiba acces la un FTP singura optiune este de a accesa un program DC. So daca vrei muzica, filme, poze, jocuri, programe dai un search si ai gasit.

Ai o groaza de programe de download pe:
www.soft32.com
www.softpedia.com

To be continued...