Sunt sigur ca multi dintre voi nu stiu ca pot sa asculte muzica de pe internet chiar de pe messengerul lor. Ce iti trebuie ?

Un cont Yahoo si o vizita pe Music Yahoo , inregistrarea cu userul de Yahoo si un clic pe Launch Cast Radio. De acolo e simplu... poti alege sa asculti diferite categorii de posturi sau sa iti creezi unul propriu. Mecanismul e simplu. Cauti un artist preferat, sau ii notezi pe cei prezentati intr-o lista. In fuctie de notele tale...LaunchCast iti va difuza un artist mai des, mai rar sau deloc. Acelasi lucru se intampla si cu genurile de muzica preferate. Acelasi sistem complex, iti permite sa imparti postul tau de radio cu prietenii tai sa-l asculti pe internet sau chiar pe messenger prin intermediul Pluginurilor (valabil cu ultima versiune de Messenger). E simplu... doar dai play si muzica incepe sa cante... nu uita sa notezi piesele/artistii pe care ii asculti pentru ca astfel iti creezi playlistul.

Daca te-ai plictisit sa asculti aceleasi piese la nesfarsit , eu zic ca e o experienta placuta sa asculti altceva. Launchcast Radio este cum zice zi sloganul "Muzica care te asculta !"