Se pare ca in tara asta numai profitori sunt. In ultima vreme am vazut peste tot. Incepem de la politica, unde prim ministrul i-a fentat pe PD-isti si a ramas singur mare sef, numai ca zilele ii sunt numarate, pentru ca in sfarsit , sper eu, dupa motiunea de cenzura, va fi dat jos.

Continuam cu t marii "afaceristi" care profita de tine, si isi scot banii, dar de... am zis ca poate le face bine fanilor.

Incheiem cu falsii amici, care vazuti cu mata in sac nu au mai dat doi bani. Se pare ca in tara asta toata lumea tine cu dintii de o functie, poate pentru ca le confera o anumita pozitie, comoditate sau o stare de bine (adica faleala). Amici care iti spun ceva in fata, se dau pe langa tine ca o mata, si apoi pe la spate spun vrute si nevrute.

Lipsa de respect si de educare la tinerii din ziua de azi, e mare.. si din pacate de la an la an tinerii sunt din ce in ce mai nesimtiti.

Si pentru ca si-o merita, le mai dau cate o "palma" pentru a se trezi, caci fiecare persoana are rabarea lui. Din pacate singurul lucru pe care stiu sa il faca e sa iti intoarca spatele si sa te trimita la plimbare, pentru ca e singurul lucru care stiu sa il faca.

Viata este lunga, si pun pariu ca de acum inainte vor da pesre probleme si mai grele, care sper sa ii ajute sa se maturizeze, si sa abordeze problema cu mai mult respect si seriozitate.