Zilele trecute, un caz cutremurator a inmarmurit zeci de romani. Niste tineri penibili, mai ceva ca niste animale, au omorat in bataie o sarmana pisica intr-o scara de bloc. Nu am sa va pun si imaginile pentru ca si mie imi este foarte greu sa vad niste imbecili fara creier cum isi bat joc de un animal nevinovat.

Si cum tinerii din ziua de azi, asa sunt, s-au filmat si s-au dat mari pe net, ca de, asa e la moda.... din pacate, pentru ei, imaginile au ajuns la Pro Tv si apoi la Politie. Protejati de lege insa, ei nu au primit decat o amenda da 2000 de lei.

Aceasta a fost insa picatura care a umplut paharul, pentru ca in tara sunt o groaza de "animale" care au un comportament inacceptabil cu necuvantatoarele. Pro Tv a pornit o campanie online, prin semnarea unei petitii online care va fi depusa la parlament si a carui scop este inasprirea legislatiei romane prin infiintarea politiei animalelor si pedepse mult mai drastice pentru cei ce isi chinuie animalele.

M-am alaturat si eu, impreuna cu alti prieteni la aceasta campanie, si sper ca impreuna cu cei peste 65.000 de alti semnatari, cati erau in momentul in care scriam acest mesaj, sa reusim sa facem ceva impotriva acestor persoane.

Daca vrei sa faci ceva impotriva lor intra pe sit-ul Pro TV si semneaza petitia.