Nu stiu cine a avut minunata idee, dar in ultima perioada TVR incepe sa ma calce din ce in ce mai mult pe nervi. Nu ca as plati abonament, si ma uit doar cateva ore pe luna la el, ci faptul ca atunci cand ma uit imi vine sa schimb.

Odata cu venirea toamnei, se pare ca TVR a introdus sistemul Dolby Digital(sau stereo cum mai scriu ei), afisand un mic semn minuscul la sigla TVR din cand in cand. Daca cineva a sesizat vreo modificare in calitatea sunetului sa imi spuna si mie.

Tot toamna aduce si o "revolutie" a transmisiunilor sportive intr-un format video 16:9, care ne aduce si grafica minuscula pe care o poti citi doar cu lupa, asezata undeva prin mijlocul ecranului, meciuri de fotbal din cupa Uefa, campionatul mondial de rugby sau formula 1... nici o transmisie nu a scapat. Bine ca nu fac asta si la meciurile de la nationala sau din Liga I, unde si asa grafica in format 4:3 se intelege cu greu.

Avem si programe noi la TVR, o incercare de concurenta pentru Pro TV , vineri seara, intr-o emisiune cu scopuri identice, interesanta de fel, dar si o porcarie... duminica seara... pe care am incercat sa o urmaresc insa nervii m-au lasat.

Urarea.. ar fi... dati banul si schimbati canalul... !!!