Deşi bustul Annei Lesko a crescut suspect de mult din 2002 şi până în prezent, cântăreaţa a încercat să ne vândă o poveste haioasă, care, chipurile, ar trebui să elucideze misterul decolteului ei. “Toate femeile din familia mea sunt dotate”, a spus Anna, cu toate că pictorialele făcute de-a lungul timpului nu-i susţin teoria.

Anna Stepvania Lyzhcko, pe numele ei de scenă Anna Lesko, a oferit miercuri seara un discurs colorat, presărat pe ici colo cu expresii în limba rusă, care, ce-i drept, i-au dat un plus de farmec.

Invitată la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, cântăreaţa din Chişinău ne-a asigurat că bustul său generos este sută la sută veritabil şi a negat orice operaţie estetică.

“Surorile mele, mami-cika, bunica, mătuşile sunt foarte dotate. Aşa suntem noi, ţâţoase”, a scăpat porumbelul Anna Lesko.

Cei care o cunosc însă pe fâşneaţa basarabeancă încă de la începutul carierei sale ar putea lesne să confirme că nurii Annei n-au fost atât de ispititori dintotdeauna.

Posterele şi fotografiile realizate în anul 2002, atunci când Anna şi-a lansat primul album, “Flăcări”, risipesc orice urmă de îndoială.

E suficient să privim pictorialele actuale pentru a ne convinge că sânii Annei n-aveau cum să crească precum cozonacul, fără ajutorul unui chirurg dibaci.

Altfel, solista-pictoriţă a recunoscut cu sinceritate că aproape toţi bărbaţii cu care lucrează se îndrăgostesc inevitabil de ea şi că a primit o grămadă de cereri în căsătorie.

Monica: "Lesko n-are valoare!"

Anna Lesko nu a pierdut ocazia de a vorbi despre relaţia pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu, mulţumindu-i în direct pentru sprijinul financiar acordat la începutul carierei. Monica nu a iertat însă ieşirea Annei:

“Mă simt flatată atunci când cineva care are o valoare mai mică încearcă să se promoveze folosind numele Columbeanu. Şi-a ales şi un moment potrivit, când mie şi lui Iri ne merge foarte bine. Oricum, sunt încântată când cineva vorbeşte atât de frumos despre soţul meu”, ne-a declarat Monica.

Sursa: Click