Cantareata americana Christina Aguilera, care in curand va deveni mama, a acceptat sa pozeze nud pentru editia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire, informeaza dailymail.co.uk.
Fotografiile sunt realizate in stilul celor care au avut-o ca protagonista pe Demi Moore, pe cand aceasta era insarcinata, si care au aparut in 1991 in revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina va aparea purtand doar o jacheta scurta, descheiata. Aguilera a dezvaluit ca sarcina a fost o surpriza pentru ea si pentru sotul sau, producatorul muzical Jordan Bratman. „Planuiam sa incercam dupa incheierea turneului“, a declarat cantareata. „Deci am renuntat la pilulele anticonceptionale pentru a-mi pregati corpul, pentru ca nu stiam cat va dura pana voi ramane insarcinata. Cateodata dureaza acest lucru“, a adaugat cantareata.
PRIMUL COPIL
Deoarece a descoperit ca este insarcinata cu o luna inainte de incheierea celui mai recent turneu al sau, cantareata a purtat pe scena un aparat de monitorizare cardiaca pentru a-si proteja copilul. „Am fost paranoica“, a recunoscut cantareata. „Ar fi putut sa se intample atat de multe lucruri rele - cineva ar fi putut sa alunece, cineva ar fi putut sa cada peste mine, eu as fi putut sa cad. Nu am vrut sa-mi pun copilul in pericol din cauza spectacolululi“, a mai spus aceasta. Aguilera, in varsta de 26 de ani, si Bratman sunt impreuna din 2002. Cei doi s-au casatorit in noiembrie 2005. Acesta este primul copil atat pentru Aguilera cat si pentru Bratman.