Andreea Bălan nu are motive să regrete că, timp de două luni, a fost nevoită să stea la o distanţă de peste 10.000 de kilometri de iubitul său, Keo. Solista se va întoarce de la finala internaţională a concursului “Dansez pentru tine” cu peste 60.000 de euro în buzunar şi cu speranţa reală că muzica ei va fi promovată şi pe plan internaţional.

“Nu am plecat pe locul nimănui, în ciuda declaraţiilor altor colegi care au spus că ei au fost contactaţi înaintea mea pentru a reprezenta România la finala internaţională a concursului “Dansez pentru tine”, ne-a declarat Andreea, înainte de a decola spre Mexic.

Şi iată că decizia sa a fost de bun augur şi acum, înaintea finalei care va avea loc duminica aceasta, ea şi partenerul ei, Petrişor Ruge, au şanse mari de a ocupa un loc pe podium. Cântăreaţa a acceptat pe loc invitaţia Pro TV gândindu-se atât la partea financiară, cât şi la oportunitatea unei cariere internaţionale.

Şi nu s-a gândit rău deloc, pentru că solista şi-a îmbogăţit conturile, până acum, cu suma de 62.000 de euro: “Andreea a primit iniţial 20.000 euro de la Pro TV şi, pe perioada concursului, datorită performanţelor lor, a obţinut încă 21 de bănuţi de aur în valoare de 2.000 euro fiecare. Ea deja şi-a vândut bănuţii şi a intrat în posesia contravalorii acestora”, a declarat Săndel Bălan, tatăl solistei, pentru Click!.

Andreea pare să-şi vadă împlinit visul de a avea o carieră internaţională, întrucât reprezentanţii casei sale de discuri din România, Cat Music, sunt pe cale de a semna un contract avantajos în vederea promovării sale în America de Sud. “Sper ca fiica mea să reuşească să se lanseze şi peste hotare. Îmi fac griji că a slăbit vreo 4 kg. Aşa că mama ei îi va pregăti o masă îmbelşugată de Crăciun”.
"Ne-am cheltuit banii de buzunar pe cartele telefonice"

10 ore de antrenament pe zi, 18 stiluri de dans, 4 etape în care au fost pe primul loc. În cifre, aşa ar suna experienţa celor două luni petrecute în Mexic de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, perechea care reprezintă România la ediţia internaţională “Dansez pentru tine”. Duminică e finala, iar şansele lor de a fi pe podium sunt uriaşe. “Ne e cumplit de dor de cei dragi de acasă”, ne-au mărturisit Andreea şi Petrişor.

Articol complet in Click.