'Dumnezeu ne iubeste'

Cea de-a patra editie 'Dansez pentru tine' a luat sfarsit vineri seara. Telespectatorii si-au desemnat prin vot perechea favorita, care a castigat trofeul si 50.000 €: Cristina Stoicescu si Alex Velea. Cei doi au facut senzatie cu un dans tiganesc. 'Dumnezeu ne iubeste', a exclamat Cristina la final.

Cu cei 50.000 €, Cristina Stoicescu (23 ani), din Bucuresti, partenera lui Alex Velea, vrea sa-i redea sotului ei speranta unei vieti normale. George Stoicescu (23 ani) sufera de o boala cumplita, acromegalie. ?n septembrie 2006, acestuia i s-a descoperit o tumoare pe creier care secreta hormoni de crestere.

Astfel, extremitatile lui George se maresc - maini, picioare, cap -, in cativa ani el riscand sa devina un monstru. Sunt afectate si organele interne, iar de aici apar alte boli: diabet, orbire, pierderea mirosului, dereglari psihice. Singura sansa de vindecare este o interventie chirurgicala in Germania.

Trei vedete din politica au ales sa danseze in finala emisiunii pentru a ajuta niste copii. Elena Udrea a interpretat un dans popular din Banat pentru o fetita de 11 ani. Din partea sponsorilor micuta a primit 5.000 de euro.

Impresionata de caz, Elena Udrea a donat si ea 10.000 de lei. Victor Ponta si Daciana Sarbu si-au propus sa cucereasca publicul pe ritmuri de merengue. Ei au dansat pentru ajutorarea unui baietel de 10 ani foarte talentat si foarte sarac, care viseaza sa ajunga un mare instrumentist.

Elena Udrea, Daciana Sarbu si Victor Ponta au dansat pentru niste copii

CRBL si Marieta: locul 2 si 25.000 €

Locul al doilea din acest concurs a fost obtinut de CRBL si Marieta Sabiescu, o tanara de 34 de ani cu deficiente de auz. Cei doi au luptat pentru ca parintii Marietei, la randul lor persoane cu deficiente de auz, sa fie mai aproape de aceasta, deoarece le este foarte greu singuri. Marieta sta in Bucuresti, iar parintii sai locuiesc, in momentul de fata, in Valenii de Munte. Ea vrea sa le cumpere macar o garsoniera in Capitala, in aceeasi zona in care locuieste ea, pentru a-i fi mai usor sa aiba astfel grija de ei.

La 'Dansez pentru tine', Marieta a castigat 15.000 de euro din partea organizatorilor si 10.000 de euro de la unul din sponsorii emisiunii. Mai mult, Marieta si-a implinit doua vise: a cantat in duet cu Banica jr imnul emisiunii, iar ieri, 1 Decembrie, a prezentat stirile PRO TV de la ora 12.00, in limbajul surdomutilor.

3 milioane de romani s-au uitat la emisiune

Pe parcursul intregii emisiunii, in intervalul orar 20.30 - 1.15, PRO TV a fost lider de audienta, cu o medie de 10,4 puncte de rating si 31,8% cota de piata, pe publicul urban. La nivelul intregii populatii, minutul de aur 'Dansez pentru tine' a fost urmarit de 3 milioane de romani.

Mirela Tiron si Dan Bordeianu: locul 3 si 15.000 €

Mirela Tiron (18 ani, Tulcea) si Dan Bordeianu s-au clasat pe locul al treilea in competitia visurilor. Partenera vedetei de la Acasa TV a fost recompensata cu un premiu de 10.000 de euro din partea organizatorilor si a mai primit 5.000 de euro de la fotbalistul Ciprian Marica.

Mirela a dansat pentru a-si ajuta mama, in varsta de 42 de ani, care in urma cu sase ani a fost diagnosticata cu cancer la san. In decurs de sase ani, mama Mirelei a facut sase operatii, ultima fiind o histerectomie.

Dupa ce a aflat ca a ocupat locul III in acest concurs, partenera lui Dan Bordeianu a avut parte si de un mic incident. In timp ce iesea din scena, Mirela, vizibil emotionata, si-a apropiat prea mult de cap lumanarea aprinsa, iar parul i-a luat foc, dand emotii tuturor celor prezenti in platou. Flacara a fost stinsa insa repede si Mirela a scapat teafara.