meebo.com este un site de instant messenger pe care il poti folosi de absolut oriunde, fie ca esti acasa, la munca, in campus, in calatorie, intra pe Meebo si tine legatura cu toti prietenii tai de pe AIM, Yahoo, MSN, Google, Talk, ICQ sau Jabber), fara download, totul gratis pentru tine, online.

Site-ul a fost lansat in 2005 si a primit finantare de la Sequoia Capital in 2005 si Draper Fisher Jurvetson in 2007. Azi, utilizatorii site-ului fac schimb de pete 100 de milioane de mesaje zilnic.

Site-ul este ideal pentru cei ce au mai multe conturi de instant messenger. Cu interfata disponibila si in limba romana, iti este foarte usor sa iti creezi un cont gratuit. Dupa logare, folosesti meniul de creare de conturi, le salvezi, iar ele se vor conecta simultan intr-o singura fereastra. Astfel vei avea toti prietenii tai intr-un singur loc.

Nu te vei plictisi niciodata, pentru ca Meebo, iti ofera aproape aceleasi functii ca si aplicatiile gen yahoo messenger, msn live messenger, sau chiar mai mult, webcams, apeluri audio, file sharin s.a.