Ceea ce parea imposibil s-a transformat in realitate, CANAL S Constanta, firma de servicii cablu tv, internet si telefonie,care mananca nervii multor abonati, vine cu o oferta in trend cu evolutia mai marilor de la UPC/RCS (care detin si platformele digitale Focus Sat si DigiTV). Televiziunea digitala prin cablu, este noutatea menita sa satisfaca nevoia clientilor de a avea o oferta de programe tv mai bogata si o calitate a semnalului programelor mai buna.

Incepand de luna aceasta in casierii veti gasi pliante cu oferta de conectare care cuprinde mai mullte pachete de programe. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti unul din pachetele Film (care curpinde HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2) sau Adult (doua canale erotice), al carui cost lunar este de 4.2 euro/luna(fara tva) si primiti gratis celelate canale tv (in total peste 100). Noutatile de canele sunt evident : TV 1000, Viasat History, Explorer, Axn Crime, AXN Sci-Fi, toate canalele Discovery s.a.

Receptorul il primiti gratuit.Daca aveti 2 televizoare, al doilea receptor se cumpara. Puteti opta insa sa ramaneti cu abonamentul vechi (28.5 ron) in cazul in care aveti mai multe televizoare.

Detaliile nu au fist afisate pe site, insa obtineti in casieriile din Constanta, Navodari, Ovidiu, Lumina, Corbu, Palazu.

Vezi si Modificare grila de programe Canal S