Ma refer la Britney Spears care si-a distrus viata si cariera cand s-a casatorit cu coregraful Kevin Federline alturi de care are doi copii, facuti unul dupa altul ca doar nu era prost baietasul... de.

Stim cu totii ce a devenit Britney cat timp a fost alaturi de Kevin... aceasta a ajuns in cea mai rea stare cu putiinta.. a divortat, a ramas fara copii si fara bani(tatal ei fiind numit sa aiba grija de averea ei).

Cat timp a fost departe de Kevin.. surpriza Britney a devenit fata cuminte, s-a internat in clinici... si-a scos un nou album... iar recent a fost marea castigatoare a premiilor MTV Video Music Awards, adica o revenire spectaculoasa.

Prin ziare si pe site-uri a curs o poza in care Britney apare alaturi de mama si de sora sa, cu care s-a impacat, foarte vesela si asa cum o stiam noi. Dupa ce si-a reablitat numele si din punct de vedere artistic.. Kevin se pare ca a zis sa isi mai incerce norocul din nou, ca de nu e baiat prost. Vrea sa se impace cu ea, declarand la prieteni ca o iubeste mult si ca nu a putut sa o uite. Daca pune botul Britney, din nou, atunci ori e proasta, ori e proasta.