Se pare ca Madonna e unul din cele mai mari nume din muzica ultimilor decenii, nu de alta dar decand suntem in Uniunea Europeana si ne permitem sa ne miscam mai lejer romanii se tot inghesuie la fel si fel de concerte.

Unul din marile evenimente ale anului a fost turneul Madonnei, intens promovat la Radio 21. Evenimentul Zilei s-a deranjat sa se miste pana la Viena pentru a vedea live concertul din capitala Austriei.

Ce a iesit este senzational: "Românii prezenţi la concertul din capitala austriacă regretă că şi-au pierdul timpul şi banii."

Articolul de azi din cotidianul bucurestean da cu Madonna de pamant la propriu si la figurat. "Loredana Groza rămâne cea mai tare artistă când vine vorba de colaborare cu taraf de lăutari ţigani. „A noastră cântă ţigăneşte de o mie de ori mai bine“, orice s-ar spune, iar „Madonna, la 50 de ani, sună bine doar la televizor“, e doar o fraza din articol.

Autoarea tine sa se mai planga de vocea Madonnei care ar fi lipsit cu desavarsire si sa le planga de mila romanilor care au cheltuit atati bani ca sa ajunga sa o vada pe Madonna cantand.

Din întreg show-ul, sonorizat de excepţie şi îmbogăţit cu lasere, lumini, proiecţii sau confetti cât palma unui copil, s-au remarcat cele două M-uri gigant care au „ţâşnit“ din reflectoare ce imitau diamantele roz sau albe. În ciuda tonelor de echipament, a lipsit ceva extrem de important pentru cei prezenţi la evenimentul ce a început marţi seara puţin după ora 21.00: vocea pe care o ştiau de acasă. Vocea Madonnei de studio.

Desigur reactiile la articol nu au intarziat sa apara pe site-ul EVZ.ro.

Intrebarea mea acum e de fapt ce nu i s-a oferit reporterului de e asa de suparat ? Caci din experienta mea atunci cand un jurnalist nu obtine ceea ce doreste inimioara lui ca sa se razbune nu face decat sa dea cu artistul de pamant.