Revin la un subiect pe care l-am mai abordat in urma cu ceva zile, acela legat de Cleopatra Stratan, micuta, acum in varsta de 5 ani, care a facut furori in tara cu al ei Ghita.

Primul ei album a avut vanzari incredibile, reusind sa ia Disc de Platina, iar la primul ei concert mii de romani s-au inghesuit sa o vada. Dupa acest mega hit Cleopatra a mai lansat un single, din pacate nu la fel de bine primit ca si primul.

Dupa mai bine de un an si luni buni de cand nu s-a mai discutat si auzit nimic despre ea nici la radio nici la tv, Pavel Stratan, tatal micutei a fost de acord ca aceasta sa sustina un concert pe stadionul Cotroceni, a carui capacitate poate ajunge chiar si la 20.000 de spectatori. Numai ca indifirent cat de popular ai fost sau esti un astfel de eveniment are nevoie si de o promovare intensa. Nu prea am auzit de concertul ei decat atunci cand a fost anulat si mutat in Sala Polivalenta in luna decembrie, motivele invocate fiind vremea rea.

Din pacate ieri s-a mai repetat un lucru, la lansarea albumului „La vârsta de cinci ani“, s-au adunat, la Diverta-Magheru, doar câteva zeci de părinţi şi micuţi.
In evenimentul Zilei de azi sunt invocate vremea de afara sau faptul ca a fost in mijlocul saptamanii lansarea.

Din experienta pot spune insa ca romanii s-au cam sictirit, mai ales ca de ceva vreme incoace au avut sansa sa se duca la orice concert au vrut ei, cu artisti de renume care si-au indreptat deodata atentia catre tara noastra. Atunci cand romanii au de ales, artistii nostrii sunt lasati la urma.