Noul serial marca PRO e, din ce am vazut in promo-uri, un fel de continuare a seriei cu politisti Baieti Buni.

Cu toate astea, este deja confirmat faptul ca la Pro ideile bune din Spania merg bine si en Roumanie. Dupa "Un pas inainte" - Un paso adelante, Pro Tv se arunca in lupta cu o noua versiune romaneasca adaptata dupa succesul Antena 3 - Spania, Los hombres de Paco - Oamenii lui Paco, difuzat si in Romania pe AXN.

Serialul romanesc ii are in distributie pe Ioan Gyuri Pascu, Gigi Ifrim, Mirca Silaghi, Horatiu Malaiele, Aylin Cadar, Adriana.

Serialul are toate ingredientele unui succes: intâmplari amuzante si captivante, o distributie de zile mari, un scenariu impecabil si o echipa de profesionisti. Povestea are in prim-plan un grup de politisti aiuriti, care intra tot timpul in incurcaturi si incearca sa gaseasca solutii pentru a ascunde gafele si prostiile de la serviciu. ”Vine politia!” nu urmeaza insa tiparul clasic al filmelor cu politisti, fiind un serial de comedie plin de actiune, in care personajele dau nastere multor probleme, in loc sa le rezolve pe cele existente si, astfel, isi petrec timpul incercând sa-si repare greselile.

Via Protv.ro