Dupa luni bune in care a fost disponibil in versiune beta (teste), Yahoo Messenger a ajuns oficial la versiunea numarul 9.

Il folosesc si eu de ceva luni si in afara de obiectiile legate de faptul ca se incarca greu (se pare ca s-a rezolvat si problema asta cu versiunea finala) pot spune ca e in trend cu evolutia netului.

Noul messenger e putin cosmetizat, iti da posibilitatea de a vedea o lista mai detaliata a contactelor tale, are un photosharing evoluat, putand imparti poze chiar si cu ajutorul contului de Flickr. De asemenea atunci cand trimiti poze amicului tau, dupa descarcarea lor acestea vor putea fi vizualizate direct in fereastra de conversatii.

De asmenea atunci cand trimiti un link la un videoclip de pe Youtube, atat tu cat si amicul tau veti putea urmari videoclipul direct in fereastra de conversatii.

Sa nu uitam de cateva smiley-uri noi si de usurinta cu care poti adauga link-uri la status.

De asemenea noua versiune are cateva plusuri si la capitolul lista de prieteni. In momentul in care dai click pe numele lui iti vor aparea mai multe detalii legate de activitatea lui recenta. Daca ai de exemplu cont pe serviciul Yahoo MyBlogLog tot ce ai facut recent pe site-urile preferate (Blogger, Youtube, Myspace, Twitter etc..) va fi afisat in aceasta sectiune.


Poti descarca noua versiune de pe messenger.yahoo.com