Cei ce nu folosesc Firefox 3 de la Mozilla fac rau. De ce ? Pai pentru ca pentru mine de ceva luni incoace este noul browser preferat, care a inlocuit.. nu, nu internet Explorer ci Opera. De ce ? Pai pentru ca e sigur si iti ofera multe gadgeturi care daca le folosesti iti fac navigarea pe net foarte distractiva.

Nu stau sa dau exemple de gadgeturi si ce pot face ele, le gasiti aici. Ma opresc insa la unul, la cel ce iti permite sa descarci videoclipuri de site-urile cu videoclipuri, gen Youtube, DailyMotion etc...

Pentru cei folosesc Firefox le recomand urmatoarea aplicatie, DownloaderHelper. Dupa ce se instaleaza, nu trebuie sa faci decat un singur lucru cand vrei sa descarci un video. Intri pe pagina unde se afla videoclipul, dai click dreapta si urmezi instructiunile din lista DownloaderHelper. Sau dai click pe iconita activa de langa bara de adrese.

Un alt program pe care il foloseam pentru descarcarea de videoclipuri de pe Youtube, este V Downloader, care printre altele te lasa sa descarci in calculator doar coloana audio, si salvezi totul in format MP3.

Pentru cei interesati de ultima functie, adica, salvarea in format MP3, un articol util gasiti pe go4it.ro.