Una din noutatile toamnei la PRO Tv este seria Terminator: Cronicile lui Sarah Connor, sezonul I, care a fost difuzat de FOX in 9 episoade, primul sezon.

Din aceasta toamna, FOX a lansat cel de-al doilea sezon, insa din ce in ce mai multe surse din presa si web site-uri de peste ocean comenteaza ca reprezentatii postului american nu sunt multumiti de audientele obtinute de serial, care strange in fata televizoarelor 6 milioane de telespectatori, adica 3.7 puncte de rating. Se pare ca targetul serialului, 18-49 ani, nu e prea astras de serial.

Iata motivele pentru care, tot mai multi sustin ca cei de la FOX vor sa termine povestea cu cyborgi. Cu toate astea, luni, e o batalie acerba la posturile tv din SUA. Daca FOX se arunca in lupta cu Prison Break (care sufera si el la capitolul audienta) si Terminator, la NBC ruleaza Heroes. De asemenea tot luni, se mai difuzeaza, Dancing With the Stars, Chuck, Gossip Girl, Monday Night Football.

Momentan, cei de la FOX, s-au limitat a spune ca sunt doar zvonuri si ca cifrele nu sunt in concordanta cu ceea ce au ei.