Interesul subit al operatorilor de telecomunicatii e pentru mine o oarecare surpriza. In ultima perioada, in comuna in care locuiesc, Lumina, aflata la doar cativa kilometrii de Constanta (vreo 15 minute cu masina), si-au facut aparitia din ce in ce mai multi operatori de telecomunicatii.

Conform ultimelor date, localitatea are peste 9000 de oameni. Iata de ce e luata cu asalt de echipe de promovare de la diverse firme Orange, Boom TV, Vodafone etc... Cei drept, concurenta e acum acerba, si cum cei de la oras sau cam saturat, au zis sa atace acum pietele pe care pana acum le-au cam abandonat. Asadar, se pare ca acesti mari oparatori au dat peste o mina de aur, potentiali clienti. Problema lor e acum, ca jumatate din locuitorii comunei sunt fosti oraseni, constanteni, navodareni... care inca mai lucreaza in orase... comoara lor nu e asa credula cum vor ei.

Pana acum cei care au dat cu bata in balta au fost cei de la Vodafone care au impartit zeci de pliante uimindu-ne cu cel mai ieftin abonament de pe piata, 1,57 Euro parca scria. Dar ce nu spune in oferta e ca nu ai nici un minut inclus, tot ce vorbesti platesti. Asta afli dupa aceea, si cand esti abrodat de un promoter care vrea sa iti vorbeasca de oferta existenta si ii spui ca esti abonat la Cosmote, te amuza reactia lui.. calea intoarsa.