Daca nu v-ati luat inca un abonament Canal S Digital inseamna ca aveti de suferit. Daca sunteti iubitor de muzica aflati ca de azi Canal S a mai facut o victima in randul televiziunilor muzicale. Nu este vina lor, trebuia sacrificat un canal si a fost sacrificat VH 1.

Lansat vineri, 10 octombrie, TVR 3, televiziunea regionala care in momentul de fata nu are nici o legatura cu Dobrogea, este, conform deciziei CNA, un canal must carry, adica operatorii cablu tv sunt obligati sa il introduca in pachetul de baza.

In grila analog a firmei din Constanta, TVR 3 va putea fi urmarit in locul canalului VH 1, care momentan nu se mai afla in grila.

Nici cei ce au abonament la grila Canal S Digital nu au scapat. Din lista de canale muzicale a disparut Televiziunea U care oricum nu mergea, locul lui fiind luat de TVR 3. Si-a facut aparitia de asemenea si TVR Info care in momentul de fata emite celebrele bare colorate.

Pentru a receptiona noile canale, la care se aduaga si TV Oltenia, faceti o scanare automata a sistemului, folosind din meniul set top boxului optiunea Cuatare Automata.