După aproape două luni de "lupta în voturi”, trupa Morandi a fost desemnată de MTV câştigătoarea categoriei "Best Romanian Act” şi va urca pe 6 noiembrie pe scena MTV Europe Music Awards 2008 de la Liverpool!

"Suntem onoraţi să fim desemnaţi câstigatorii de anul acesta la categoria "Best Romanian Act” şi să ne aflăm în competiţie pentru "MTV Europe's Favorite” alături de nume mari din industria muzicală, precum Leona Lewis, care a fost acerb promovată în întreagă lume. Sperăm să fim votaţi de public, mai ales că suntem ascultaţi deja în 10 ţări din Europa”, a declarat Randi, jumătatea trupei Morandi.

Pentru prima oară desemnaţi să reprezinte România, Marius Moga şi Randi vor încerca să adune cele mai multe voturi din Europa, concurând cu cei mai apreciaţi artişti din Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania, Danemarca, Finlanda, Olanda, Grecia, Norvegia, Portugalia, Adria, Ţările Baltice, Suedia, Turcia, Ucraina, Polonia, Ungaria, Israel şi Rusia.

"Acum sunt entuziasmat de acest premiu, dar pe măsură ce ne vom apropia de Liverpool emoţiile vor fi din ce în ce mai mari. Orice s-ar întâmplă la "Europe's Favorite”, mă bucur că voi vizita pentru prima oară Liverpool, voi lua parte la un show MTV Europe Music Awards şi, bineînţeles, că vom primi trofeul "Best Romanian Act”, a mărturisit Randi.

"Am mai fost nominalizaţi la Best Romanian Act, însă este pentru prima oară când câştigăm, ceea ce ne bucură foarte mult şi ne dă aripi pentru viitoarele proiecte. Vreau să le mulţumesc fanilor din România care ne-au votat şi credem că vom face treabă bună şi la Liverpool. Uitându-mă peste lista cu concurenţii la "Europe's Favorite”, pot spune că avem şanse mari pentru că melodia "Angels” cu care am fost nominalizaţi este pe primul loc în Rusia, Cehia, Ucraina, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia şi Ţările Baltice”, a declarat Marius Moga.

Sursa: MTV.ro