Aseara am realizat prima transmisie LIVE pe MediablogTV folosind servciul Mogulus. In afara de faptul ca m-am enervat enorm de tare pana sa inceapa meciul, dar si in timpul lui, nu am putut sa spun decat, of doamne.

Steaua nu e singura victima de aseara care a incasat 5 goluri pe teren propriu si s-a facut de rusine. Desigur, nu e echipa care sa conduca cu 2-0 si sa ajunga sa primeasca apoi 5 goluri. Senzatie a fost si in meciul Villarea - Aallborg, scor 6-3. Vecinii nostrii turci, Fenerbahce au avut aproape aceeasi soarta, 2-5 cu Arsenal.

Cu toate astea, sa conduci cu 2-0, apoi sa termini la pauza 3-2, te-ai fi asteptat la altceva. Nu pot decat sa imi aduc aminte de reactia mamei mele aseara care a atipit si la 12:30 a venit sa vada de ce am becul aprins, si cu un zambet de-ala de cu cat am castigat, ma intreaba, cat a fost scorul ? Pai sti, 5-3 pentru Lyon. Reactia e aia gen, "... pe bune ?"

Sincer nu ma intereseaza ca Becali a pus tunurile pe Lacatus si jucatori, doar ca oricum rezultatul era previzibil, cel putin pentru mine era clar inca de la inceperea meciului, mai cu seama cele doua goluri inscrise rapid de stelisti, care mi-au dat acelasi sentiment ca in partida Romania - Franta.