NBC investeste din nou in serialul ER - Spitalul de Urgenta, care a supravietuit intr-un mod miraculos de-alungul a 15 sezoane. Serialul care candva era un adevarat blockbuster, a suferit caderi enorme de audienta si se pare ca a ajuns la final. Cu toate astea, se pare ca cei de la NBC au considerat ca finalul acestui serial merita un adio frumos, aducand inapoi o parte din eroii din trecut.

Astfel, Noah Wyle, ce l-a interpretat pe Dr. John Carter, de-alungul a 11 sezoane, a acceptat sa revina pentru 4 episoade. Conform revistei TV magazine, Eriq La Salle va reveni si el ca Dr. Peter Benton. Dar ceea ce e si mai interesant pentru fanii devotati ai serialului este faptul ca se zvoneste faptul ca Geroge Clooney, fermecatorul Dr. Doug Ross, va reveni.

Deocamdata e un zvon lansat de Noah Wyle care spune ca George Clooney si-ar di dat acceptul sa revina. Publicistul lui Clooney a refuzat sa comenteze declaratia lui Noah, dar se pare ca este o moda la Hollywood ca acestia sa nu comenteze nimic, si in final sa fie adevarat.