Inceput de saptamana cu multe evenimente. A mers bine, ziua de azi. Am colega noua dar am si ras putin alaturi de colegi, asa ca sa nu para asa trist inceputul de saptamana.

Am avut ceva de munca motiv pentru care nu am avut timp sa gasesc subiecte de interes. Am sa ma apuc de cautat teme after work.

Pana atunci sa spunem ca am avut un week-end inetresant, cu o mica plimbare la Bucuresti (cunoscand si alte zone ale "frumoasei noastre capitale"). Am vazut si sediul PRO TV (care nu e asa de mare precum pare vazut de la tv).

Sambata, de fapt cu adevarat Duminica, am dat drumul la MediaBlog TV cu programe si filme pe care le am in arhiva personala. De la un desen animat marca Walt Disney, Home on the range, la serialele KYLE XY, Dosarele lui Dresden, Masters of Sci-Fi la filme artistice precum Licentiat in casatorii (Licence to wed), cu Robin Williams, American Pie beta House, Rush Hour 3 si in final Defintely Maybe.

Din pacate am in continuare probleme legate de tensiunea in reteaua electrica care imi face modemul sa se reseteze. Motiv pentru care o sa vedeti in postul urmator o parte din transmisia filmului Desigur...poate ca (Definetly Maybe), o comedie romantica cu Ryan Reynolds.