Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţi. Miercurea trecută, pe data de 29 octombrie, artista a adus pe lume primul său copil, pe nume Eva. Ea şi bebeluşul se simt excelent, au ieşit din spital şi s-au instalat deja acasă.

Bucurie mare în familia Oanei Nistor de la Activ, dar şi în cea a fotbalistului Ovidiu Petre. Motivul? Săptămâna trecută, ei au devenit pentru prima oară părinţi. Artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume Eva, care a primit nota maximă la naştere.

Vedeta şi fiica ei au ieşit deja din spital şi se află acasă, alături de mama Oanei, care are grijă de nepoţica sa. Deşi a suferit o accidentare şi nu poate juca în meciurile Stelei din campionat, mijlocaşul le-a mărturisit coechipierilor lui că este mai feri-cit ca niciodată şi că visul său cel mai mare, acela de a fi tătic, s-a îndeplinit.

Pentru a se dedica în totalitate micuţei Eva, Oana a luat o pauză în ceea ce priveşte cariera sa profesională, urmând să lipsească un an de pe scenă. Oana şi Ovidiu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani, locuiesc împreună din anul 2006 în-tr-un apartament închiriat şi s-au logodit anul acesta. Surse din anturajul celor doi susţin că ei plănuiesc să se căsătorească în aceeaşi zi când îşi vor boteza fetiţa.

Click