Daca joi seara am asistat la cel mai tare show MTV Europe Music Awards de pana acum, cu reprezentantii ale lui Beyonce, Take That, Pink, Kanye West si Estelle, Kid Rock si premii castigate de Britney Spears, 30 seconds to mars, Tokio Hotel, Katy Perry s.a duminica a fost timpul altei ceremonii si anume World Music Awards.

Cea de a 20-a editie a World Music Awards, desfasurata anul acesta la Monaco, a adunat pe covorul rosu o pleiada de vedete, precum Kid Rock, Alicia Keys, Estelle, Anastacia si fostul membru Beatles Ringo Starr.

Trupa britanica Coldplay a fost desemnata formatia cu cele mai mari vanzari din 2008, cu albumul "Viva La Vida or Death and All His Friends", care a ajuns in fruntea clasamentelor in mai multe tari, dar a fost numita si cea mai buna trupa rock a anului.

Premiata cu trofeul de cea mai buna cantareata internationala, Beyonce a demonstrat ca este foarte talentata si pe scena din Monaco. Ea a interpretat cea mai recenta melodie a sa, "Single Ladies".

In numele trupei Beatles, Ringo Starr a fost prezent la WMA pentru a primi Premiul Diamant, in onoarea fostilor membri ai formatiei, care au vandut, impreuna, peste 100 de milioane de albume in cariera lor muzicala.