Evolutia internetului catre locul unde printre cele mai cautate lucruri sunt filmele,muzica si videoclipuri face ca in momentul de fata, televiziunea sa piarda din ce in ce mai mult teren. E drept, daca stam sa ne gandim bine in momentul de fata exista sute de site-uri care ne ofera stream-uri LIVE ale posturilor tv.

Si uite asa, site-ul care a marcat revolutia video pe internet sa inceapa sa se gandeasca la noi si noi functii precum transmisii in direct. E drept ca multe site-uri i-au luat-o inainte cu acest lucru, dar nu putem sa nu remarcam ca vorbim de liderul mondial in materie de video content.

Cum isi va inaugura YouTube serviciul LIVE EVENTS ? Printr-un concert muzical la care vor participa Chitaristul Joe Satriani si rapperul MC Hammer dar si Akon, Bo Burnham, Spinto Band, Katers17 si Katy Perry.

Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie in orasul american San Francisco, la Fort Mason Center. Ramane de vazut daca acest serviciu va fi dedicat doar americanilor sau va fi accesibil de toti utilizatorii Youtube.

Evenimentul va putea vi urmarit pe www.youtube.com/user/live