Bine te-am regasit,

Cu siguranta ati observat ca saptamana asta nu am postat asa des pe blog, dar adevarul e ca de ceva vreme lucrez la un proiect care mi-a acaparat toata atentia. Atunci cand ma apuc de ceva si sunt incantat de ceea ce va iesi lucrez destul de mult pana la rezultatul final.

Daca pana acum am invatat sa mesteresc pe Blogger si Worpdress, doua platforme de managament documente, saptamana asta mi-am indreptat atentia catre Joomla, si sincer sa fiu ii dau o nota mai buna decat Worpdressului. De ce ? Pai pentru ca are mult mai putine, sau deloc, erori.

Initial am descarcat Joomla pentru a il instala si invata sa il folosesc, ce-i drept inca mai invat. Apoi mi-am zis ce voi face cu acesta ? Pai cred ca e cazul sa lansez un site de muzica, devreme ce e una din marile mele pasiuni. Ati observat citind blogul ca am radio, tv online si multe articole legate de muzica si chiar si un top saptamanl. Mi-am zis ca toate astea s-ar integra perfect intr-un site de muzica pe care deja il am terminat in proportie de vreo 70-80%.

Nu am rabdare destul de multa si vi-l arat, adresa e musictop.tk