Suporterii stelei au ajuns la capatul rabdarii aseara si au inceput din nou razboiul cu nea Gigi care a adus echipa ros albastra la sapa de lemn daca putem vorbi asa. De mai bine de 15 meciuri Steaua lui Becali seamana a echipa de liga a doua si promite marea cu sarea desi nu e in stare de nimic.

Obiectivul lui Berbecali pare a fi de doi ani incoace accederea Stelei in grupele Ligii Campionilor unde nu conteaza ce face sau daca se face de ras atat timp cat "razboinicul luminii" si-a scos banii din calificarea in grupe.

Desi a bagat milioane de euro in "fotbalisti" de mana a doua, la Steaua e dezastru total. Antrenorii vin si pleaca pe banda rulanta iar cei care sunt cu adevarat antrenori nu au de gand sa vina sa stea cu un nebun care le sufla in ceafa.

Echipa joaca un fotbal demn de liga a doua iar numele jucatorilor actuali ai stelei nu imi inspira nimic, poate doar Radoi care face pe eroul la Steaua. Desigur pentru colegii sai, poate ca statutul de jucator la Steaua inseamna si altceva: fite si impresii de fotbalist cu bani.

Dupa ce s-a facut de ras in Liga, aseara suporterii Stelei au sperat ca echipa condusa de semi antrenorul Dorinel Munteanu va ajunge macar in Cupa Uefa. Ce am vazut aseara la TV a fost cu mult sub asteptarile mele dar si ale suporterilor care au clacat. Un joc de doi lei, fara constructie, pase la doi metrii, fara atacanti... fara noima. Enervarea nu ar fi fost si mai mare daca nici italienii nu au fost mai prejos si s-au pretat la jocul stelei, pe ei neinteresandu-i daca fac egal sau castiga. Cu toate astea, de dragul meciului au dat un gol pentru ca sa nu ramanem cu impresia ca ne-am uitat degeaba la meci.

Imi doresc ca Steaua sa termine campionatul pe un loc pe care l-ar merita dupa jocul practicat, dupa locurile de UEFA .... poate asa se mai trezeste din fite si din aerele de "liga" in care au jucat doar ca sa ia banii de la UEFA ca au ajuns in grupe.