Week-endul trecut am vazut sezonul 3 din serialul care nu a ajuns inca pe la nici un post tv din Romania, desi de 3 ani e unul din cele mai vizionate seriale din SUA si e un fenemen la nivel mondial. Poate din cauza costurilor nimeni nu s-a atins de el. Ce sa mai vorbim de Prison Break care desi e la sezonul 4 la noi nu s-a difuzat decat un sezon.

Cu toate astea multumim internetului si celor de peste ocean care ne inregistreaza si ofera serialul de pe NBC SUA sau Global Canada.

Dupa ce au incercat sa opreasca gasca de super rai si planul diabolic al lui Arthur Petrelli, dupa ce l-am vazut pe Sylar transformat in baiatul bun Gabriel si apoi din nou intr-un Sylar si mai razbunator, dupa ce i-am vazut pe Hiro si Peter ramanand fara puteri, sezonul 4 continua cu un nou dusman pentru "eroi". Insusi "eroul" Nathan Petrelli, care il convinge pe presedintele american ca personajele noastre cu super puteri sunt periculoase si trebuie prinse si inchise. Serialul va continua in februarie 2009 pe NBC.

VIDEO Heroes - Fugitives