Ministarul celor de la Prima TV ajunge la finele sezonului 3. Din pacate pentru ei, emisiunea nu a avut succesul scontat de cat pentru un sezon. Isi mai aduce aminte cineva de cum il cheama pe castigatorul Megasturului 2 ? Trrebuie sa ne strofocam destul de mult ca sa ne aducem putin aminte de cei doi finalisti ai penultimei editii. Sincer sa fiu imi vin in minte chipurile lor si ma incearca un sentiment de amintire a numelor lor scriind aceste randuri.

Stiu doar ca emisiunea de atunci a fost un esec scontat castigatorul fiind mult departe de ceea a devenit Catalin Josan in urma castigarii primului Megastar. Pe atunci ambii concurenti au obtinut contracte cu Universal dar nici unul din ei nu a scos vreo melodie sau macar un album, asa cum s-a intamplat cu moldoveanul nostru de peste Prut.

Recunosc ca nu am urmarit editia a treia a Ministarului insa mi-am pierdut nitel timpul sambata trecuta, numai bine pentru ca a trebuit sa suport doar trei formatii care se luptau pentru un loc in finala.

Recunosc ca devine enervant cand auzi cum melodiile unuia din artistii tai preferati, precum Michael Buble, sunt facute praf de unii. Cu toate astea, dupa ce mi-au zgariat nitel urechile, concurentii cu pricina au reusit sa ma impresioneze cu melodia SEAL - Kiss from a rose.

Probabil te intrebi de ce ii zic Ministar, pai pentru ca emisiunea nu e nici pe departe ceea ce pretinde ca e, mai ales dupa prima editie. Cei de la Prima ar trebui sa mai ia o lectie, poate nu numai de la fratii germani pe care incep sa ii copie la greu ci si pe cei de peste ocean. Acolo exista doua emisiuni oarecum asemenatoare, cea mai asemanatoare e cunoscuta American Idol. Daca te uiti insa unde se filmeaza editiile din emisiuni si cati spectatori sunt in sala, de ordinul sutelor poate chiar miilor, vezi cu adevarat ce inseamna sa fi Megastar. Acolo poti sa vezi care e reactia publicului care nu trebuie sa fie neaparat ruda sau de meserie aplaudici ca sa fie in sala si sa zbiere dupa ce termini tu de cantat in fata camerelor de filmat. In urma unor astfel de show-uri, destul de profesionsite as spune eu s-au lansat Leona Lewis, Jordin Sparks sau David Bisbal artistii cu mult peste ceea ce lanseaza "Megastarul" de la Prima care din pacate se aude ca va avea o continuare.