Aseara am fost in Oraselul din parcul de la Primaria Constanta. Ideea a venit deodata, aveam chef sa ne dam in masinute. Odata ajunsi in parc, singurul lucru care m-a impresionat au fost ornamentele de pe bulevardele inconjuratoare.

Nu avea ce sa ma mai impresioneze in parc, pentru ca aici dai peste o parte din aceleasi mijloace de divertisment vechi de zeci de ani pe care le gasesti si in Satul de Vacanta din Mamaia. In afara de "Balerina", "Caracatita", "Centrifuga", "Trenulet" si "Masinute" mai poti gasi zeci de chiosculete, mosi care se lasa trasi in poza pentru 10 lei si o scena pe care cantau niste pusti la care asistau cateva zeci de persoane.

Plimbarea prin parc a fost mai degraba de relaxare, numai e ca inainte cand eram mic si mi se parea senzational locul in care ma duceau parintii si de-abia asteptam sa ma distrez. Dupa ce ne-am dat in masinute, putin zgaltiiti de un angajat tampit care nu avea ce face, am dat o plimbare prin parc, si ne-am amuzat copios pe seama acadelei pe care a "savurat-o" Alinutza intr-un mod bestial. Spre surprinderea ei, pastrez videoclipul pentru mine !