Citeam pe unele site-uri specializate in gadgeturi si it articole legate de cum unii producatori au inceput sa ofere spre vizionare gratuita filme si seriale de succes. Pornim de la site-ul Youtube si ajungem sa insiram si alte nume de pagini web care ofera continut gratuit de filme si seriale.

Cred ca o parte din voi au auzit deja de Hulu, daca nu din intamplare, din cauza reclamei facuta de multi. Chiar si de autorii articolelor de pe site-urile romanesti care lauda initiativa dar uita sa precizeze ca de fapt toate aceste "noutati" nu sunt pentru toti ci doar pentru cei din SUA.

Ati fost curiosi cu totii sa incercati noile functii prezentate sau poate ati dat involuntar peste mesajul "We're sorry the video your are trying to see it's not available in your region". Asta inseamna ca din motive de drepturi de autor toate aceste "marete" noutati sunt disponibile pentru americani. Situatia acolo este cam la fel ca la noi. Adica dupa ce un serial este difuzat la tv apare si pe net, ori interesul nu e la fel de mare ca in cazul nostru, cei care multumim internetului si internautilor de peste ocean ca ne ofera posibilitatea de a vedea seriale si filme pe care televiziunile de la noi nu se inghesuie sa le achiztioneze.

Movieola - Canalul de scurt metraje

O dezvoltare destul de mare o are in prezent categoria filmelor de scurt metraje. Incepem sa le vedem destul de des si pe HBO si la festivaluri de film. Movieola este un site din Canada, si surpriza sau nu poti vedea online multe scurt metraje. Filmele sunt la o calitate destul de buna, nu doar din punct de vedere al realizarii ci si a calitatii video. Asta e un plus sau un minus. Plus pentru ca e la o calitate buna si minus pentru ca asta inseamna ca fisierul video e destul de mare si dureaza destul de mult incarcarea lui.

Daca esti pasionat de filme, merita sa arunci o privire pe www.movieola.ca . Vei gasi o gama larga de filme de scurt metraj aranjate pe categorii precum actiune, animatie, comedie, documentar, drama, horror, sf.