Personal nu am nimic cu ei ca formatie, doar ca genul rock nu ma atrage. Cu toate astea in tara asta exista doua tabere RBD-istii si TH-istii, la mijloc moderatii. Daca cei dintai sau bucurat de doua ori de prezenta celor 6 mexicani in tara noastra ceilalti inca mai asteapta ca formatia lor preferata sa ajunga in romania si sufera in sinea lor. Dar nu-i bai ca nici fanii RBD nu sunt mai prejos, ei inca mai plang dupa cei formatia lor favorita a anuntat ca se desparte cu un album de adio ce se va lansa in februarie.

Vestea buna pentru fanii Tokio Hotel a venit de la cei de la MTV cu ocazia EMA 2008 de la Liverpool unde vj-ul Ela de la MTV Romania a smuls promisiunea de la membrii formatiei ca in 2009 vor veni in Romania. Si uite asa isteria a cuprins fanii Tokio Hotel care stiau intr-o oarecare masura ca au mai existat tratative cu cei de la Tokio Hotel doar ca acestea au esuat din cauza ca germanii sunt prea scumpi.

Din pacate pentru fani exista zvonuri conform carora negocierile dintre formatie si reprezentantul din Romania care vrea sa ii aduca pe cei de la Tokio Hotel bat pasul pe loc, cele doua parti au ajuns se pare la ceva neintelegeri fapt pentru care prezenta formatiei Tokio Hotel in Romania la anul este pusa sub semnul intrebarii.