1. Britney Spears este castigatoarea din 2008 a cautarilor pe internet. Anul asta a fost anul in care aceasta a fost vizitata de politie, s-a internat in spital, a mers la psiholog, s-a luptat pentru custodia copiilor, a castigat 2 premii MTV Video Music Awards, si a avut succes enorm cu Womanizer.

2. WWE
Anul asta luptele de wrestling au luat cu asalt televiziunilor prin tot felul de evenimente bine inscenate. WWE a produs jocuri si filme pentru a isi pastra publicul fidel.

3. Barack Obama
Noul presedinte al SUA are lumea la picioare. A aparut in fata publicului la inceput de an si a reusit in scurt timp sa ajunga presedinte.

4. Miley Cyrus
Artista s-a lansta in serialul Disney Hanah Montana, care ruleaza acum pe TVR si Jetix si pare ca a captat atentia pustanilor fiind totodata si o cantareata care incepe sa aiba succes si la nivel international.

5. RuneScape
Este vorba de un joc multiplayer, usor de instalat, ieftin si accesibil pe multe platforme de operare.

6. Jessica Alba
Actrita a fost in prim plan jucand in diferite filme si a ajuns sa fie nominalizata la diferite premii.

7.Naruto
Desenul animat, jocul, revistele. Stilul manga.

8. Lindsay Lohan
Artista a avut un an zbuciumat. Probleme cu alcoolul, probleme cu identitatea sexuala, a fost respinsa la diferite castinguri.

9. Angelina Jolie
Aceasta este in topul clasamentelor Forbes si Guines World Record. Anul asta actrita a ajuns in elita actorilor de la Hollywood.

10. American Idol
Emisiunea in cautare de noi artisti ramane in continuare in topul preferintelor americanilor si nu numai producand vedete precum Jordin Sparks.