"Dance Sequence" cu Hy2RoGen si Fr3cky, in fiecare miercuri de la ora 23 pe Impact FM Iasi si online pe www.impactfm.ro

Hy2RoGen aka Andrei Axinte are în prezent 19 ani dar a făcut cunoştinţă cu echipamentele de studio şi cu muzica la vârsta de 7 ani. Patru ani mai târziu a intrat în posesia unui computer personal care i-a dat şansa să experimenteze arta sunetelor. A aprofundat şi în 2004 a realizat că producţia de muzică electronică este un lucru care îi place şi că merită să avanseze în acest domeniu.
Fr3cky aka Andrei Gheorghiu este dj din 2003, deţine o casă de discuri "PRO-Motion Records" care colaborează cu vocaliste de talie internatională (Lucy Clarke, Tiff Lacey, Nicole Tyler) şi o agenţie de booking "PRO-Motion Agency", ambele la New York, USA. În 2007 Hy2RoGen a semnat cu PRO Motion urmând ca în august 2008 să se formeze proiectul "Hy2RoGen & Fr3cky".
Prima lor producţie este break beat şi se numeşte Hazard. În Ianuarie 2008 a fost lansat la PRO-Motion Records LP-ul “I Miss You / 2 Cai” care include două producţii semnate de acest proiect. Cea mai recentă producţie pe care şi-au pus amprenta cei doi este realizată în colaborare cu vocalista Lucy Clarke, este single şi se numeşte "Love For Free".
Proiectul Hy2RoGen & Fr3cky nu se opreşte aici şi lucrează deja la un posibil viitor album pe care se vor găsi piese cu vocal asigurat de Lucy Clarke. "Say Hello", "Middle of the night", "Memories" si "Light is shining" sunt câteva dintre producţiile la care lucrează ei acum.
În fiecare zi de miercuri îi veţi putea asculta la Impact FM într-o emisiune de 2 ore, "Dance Sequence", bineînţeles, în aceeaşi postură, Hy2RoGeN & Fr3cky + Lucy Clarke (Voice Over).

Enjoy !