Nu este o stire legata de vreo achizitie sau ceva de genul doar vreau sa ma leg putin de noua grafica a celor de la Constanta TV (CTV).

Cam de pe la mijlocul sapatamanii CTV are o noua imagine, putin cam neinspirata daca stam si ne gandim ca seamana izbitor de mult cu cea de la CNN care de altfel a fost preluata si de cei de Realitatea TV. Vorbesc de asemenea si de faptul ca logo-ul CTV e in proportie de 90% acelasi ca al Realitatii. Doar ca in loc de Realitatea sta scris trei litere: CTV. Iar dedesubtul logo-ului in afara de ora avem si gradele celsius.

Avand in vedere ca de un an de zile Realitatea tot anunta ca lanseaza Realitatea TV Constanta stau si ma gandesc daca are vreo legatura? Caci de, nu prea intrevad vreo audienta enorma pentru o statie locala RTV care ar trebui sa aiba doar cateva jurnale.

Deocamdata sunt placut surprins de evolutia celor doua posturi locale din Constanta. Dieferenta de profesionalism e mare fata de anii trecuti.

A, inainte de incheiere, CTV nu mai are site, e in reconstructie. Ma gandeam sa le dau o solutie gratuita pentru site-ul unui post local de stiri, sau mai bine zis ma intreb de ce au renuntat la platforma Joomla si cam la ce ar trebui sa ma astept de la noul site care cine stie cand s-o lansa !