Nu comentez videoclipul de mai jos, vroiam doar sa il postez:

Moarte invaluita in mister si in judetul Constanta. Luni noapte, un barbat de 32 de ani a fost gasit mort intr-o locuinta al carei stapan sustine ca a gasit cadavrul pe strada. L-a carat acasa, spune el, cu gandul ca face o fapta buna.

Proprietarul casei, in varsta de 45 de ani, este principalul suspect de crima. El le-a spus luni noapte politistilor ca a dat peste un trup cazut pe strada, dar ca din cauza intunericului n-a vazut ca acesta era plin de sange pe fata si pe gat. L-a dus inauntru si l-a intins in pat.

Abia dupa ce a aprins lumina si-a dat seama ca a carat un cadavru si i-a cerut unui prieten sa sune la politie. Omul a recunoscut in fata anchetatorilor ca luni seara a baut cu un cunoscut pe care l-a adus acasa.

O vecina isi aminteste insa ca l-a vazut intrand in casa nu cu unul, ci cu doi insotitori. Politistii au luat amprente si au facut fotografii, iar acum trebuie sa descopere daca in locuinta a avut loc sau nu un omor.

Proprietarul casei a fost audiat luni noapte si risca sa fie cercetat pentru crima. Marti, legistii vor face autopsia victimei, ca sa afle cum a murit tanarul de 29 de ani.