GSP TV postul de televiziune ce detine drepturile de televizare pentru Liga I enerveaza din nou suporterii, de data asta pe cei ai Stelei. Conducerea postului a anuntat ca nu va televiza partida FC Brasov - Steaua, microbistii ramanand in aceasta etapa cu buza umflata.

La mai bine de 8 luni de cand microbistii comenteaza faptul ca LIGA I nu e disponibila decat daca se aboneaza la un anume operator, lucrurile par ca vor ramane asa. Pentru cei ce au posibilitatea, urmarirea meciurilor transmise de GSP numai reprezinta insa o mare problema pentru ca exista diverse persoane care ofera gratuit pe internet streamul GSP TV.

Nu se stie exact cine a castigat in afacerea asta, Mitica ca a vandut cu 100 si ceva de milioane drepturile de televizare grupului RCS-Intact, care si-au inchipuit ca lumea va navali peste ei ca sa vada Liga I si mai apoi au cerut sume exagerate pentru ca alti operatori preia canalul, doar ca si-au cam luat teapa. Lumea nu a navalit de a umplut casieriile l-a refuz pentru GSP, nici ceilalti operatori nu s-au lasat dusi cu zaharelul.

Rezultatul este bineinteles audienta "enorma" la meciuri, la care se uita doar o mica parte din abonatii interesati de fotbal, iar daca mai punem la socoteala si cat de "atractiv" e fotbalul romanesc, rezultatul e si "mai bun".