După ce a cucerit milioane de români cu rolurile sale din telenovelele “Înger sălbatic”, “S.O.S., viaţa mea!”, “90-60-90 fotomodele” şi “Kachorra – micuţa impostoare”, celebra actriţă Natalia Oreiro revine Acasă, în serialul “Amanda O”.

* În premieră EUROPEANĂ, postul Acasă TV va difuza în curând producţia “Amanda O”, prima telenovelă transmisă simultan pe trei platforme diferite: televiziune, internet şi telefonie mobilă.

* În urma lansării din Argentina, telenovela “Amanda O” a înregistrat un succes uriaş. În doar primele cinci săptămîni de la lansarea pe internet a producţiei, a fost înregistrat un număr de 400 de mii de vizitatori unici din ţări precum Argentina, Uruguay şi Paraguay. “«Amanda O» este un produs unic în lumea telenovelelor”, declară Jose Escalante, preşedintele Dori Media, casa de producţie care a realizat serialul.

* Natalia Oreiro (31 de ani) a vizitat de două ori România, la invitaţia postului Acasă. Ea a filmat un videoclip la Castelul Bran şi a avut apriţii în mai multe emisiuni TV. Frumoasa artistă a fost întâmpinată de mii de oameni, iar circulaţia pe bulevardul Pache Protopopescu a fost blocată atunci de fanii actriţei.

Adevarul