Cel mai tare cioban din tara a ajuns aseara dupa gratii, asta asa ca sa vada ca nu e cel mai tare din parcare. Desi i se pusese gand rau de catre DNA, care de un an de zile o tot lalaie cu scandalul "valiza", Becali a fost luat pe sus de mascati ieri chiar din vila sa din Bucuresti.

Motivul ? Domnul sef peste toata Pipera care isi face dreptate singur a ajuns la inchisoare, trimis chiar de cei care ii furasera scumpete de masina din curtea sediului PNG. Domnul Becali s-a descurcat singur, si-a trimis calaii dupa hoti si in doar cateva ore masina s-a intors inapoi iar Becali jubila la tv cum i-a lasat el pe hoti sa plece fara se la faca nimic.

Lucrurile stau insa total altfel, potrivit Poliţiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul a fost sesizat, prin Sistemul Naţional Apel Unic de Urgenţă 112 că, la intersecţia străzilor Doctor Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi, făcând uz de forţă, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.

Ocupanţii autoturismului au fost duşi într-un imobil din Pipera, unde au fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de 3 ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali. Finanţatorul Stelei nu a depus plângere la Poliţie pentru maşina Mercedes care i-ar fi fost furată.

Gigi Becali este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, la fel ca şi celelalte cinci persoane reţinute, joi, de poliţişti, a anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Ce este si ma amuzant e ca dupa ce si-au bagat si scos in Becali de nu au mai putut, suporterii Stelei au dat-o ieri la 180 de grade si din cei mai duri contestatari au devenit mielusei si i-au scandat numele lui Becali toata noaptea. Degeaba insa, procurii au decis ca nea Gigi sa stea dupa gratii 29 de zile.