Nu e de mirare ca fotbalul romanesc a ajuns intr-o stare deplorabila in care jocul si calitatea lui lasa de dorit atat timp cat in momentul de fata marii bogatasi sunt bagati unul cate unul dupa gratii.

Dupa ce Gigi Becali a fost azvarlit dupa gratii, din cu totul alte motive decat cele pentru care e cercetat de 1 an si ceva, DNA-ul romanesc s-a hotarat sa mai prinda un patron sub acuzatia de dare de mita.

Poate ca lucrurile nu ne-ar fi mirat prea tare daca in noul scandal in care este implicat patronul echipei FC Arges nu ar fi implicate si alte nume care au legatura cu cei care conduc arbitrajul in tara noastra.

Presedintele CCA a ajuns si el dupa gratii, dupa ce declara ca nu stie nimic. Doar ca vorba aia ..."si l-am prins cu mata in sac" i-a cam venit de hac. DNA-ul a reusit sa ne lase cu gura cascata si sa ne arate fata murdara a fotbalului romanesc, aducand acuzatii de luare si dare de mita. Asadar patronul lui FC Arges e acuzat ca a dat mita arbitrilor pentru a favoriza echipa lui in timp ce presedintele CCA a luat bani ca sa delege arbitrii care s-ar arunca la bani.

Ramane acum de vazut cu ce fata vor iesi din acest scandal sefii fotbalului romanesc care fac acum pe surprinsii "si se jura ca nu fura".

In intreg scandalul a tinut sa isi dea cu parerea si presedintele Basescu care tine sa laude autoritatile noastre care in plin an electoral s-au gasit sa loveasca tare in multimiliardarii romani, care oricat de multi bani ar avea se pare ca nu pot face ce la taie capul.

Intrebarea e cata lume se va mai uita la Liga I, patata rau in momentul de fata, oricum fac parte din acele persoane care nu da doi bani pe transmisiunile LIVE de la Gesepe si Antena 1.