Fratele mijlociu din formatia Jonas Brothers declara intr-un interviu pentru revista americana Seventeen ca i-ar placea ca pe viitor sa joace in mai multe filme si chiar sa scrie si o carte.

Intrebat cum se vede in viitor Joe a raspuns ca se vede "jucand in mai multe filme, ceea ce ar fi foarte tare". Actorul care il inspira cel mai mult este Johny Deep despre care spune ca reuseste sa combine muzica cu tot ceea ce face.

Joe, al carui serial "JONAS" ce va debuta saptamana asta pe Disney Channel, are si alte aspiratii mai mari.

"Mi-as dori ca intr-o zi sa scriu si o carte, pentru ca imi place foarte mult sa citesc. Cartea mea preferata este "Alchimistul"."


El mai spune ca nu este deranjat de faptul ca fosta sa iubita, despre care s-a spus ca i-a dat papucii prin telefon, a scris o piesa despre el. Taylor Swift a lansat recent o piesa intitulata "Forever and Always" in care a vorbit despre despartirea de Joe, care a declarat ca se simte flatat.

Presa mai spune ca Joe nu este singurul frate care s-a despartit de o vedeta celebra. Nick, fratele mai mic, a fost cuplat de presa cu Miley Cyrus. El este de parere ca modestia este cel mai important lucru pe care trebuie sa il aiba viitoarele fete din viata lui.