Dupa 4 ani de filmari si 4 sezoane care ne-au tinut cu sufletul la gura, Prison Break a ajuns la final. Ce-i drept a trecut aproape o saptamana de cand FOX a difuzat ultimele doua episoade, dar eu ieri am hotarat ca a venit vremea sa ma despart de serial, sau cel putin sa vad ultimele episoade.

Pentru cei ce nu ati vazut inca ultimele episoade, nu va sfatuiesc sa apasati pe butonul Read more...


Asa cum ne-a obsinuit pana acum, Prison Break reuseste sa te tina in suspans mereu, inventand noi si noi situatii. Ultimele doua episoade se lasa cu multe impuscaturi, evadari, arestari si aduc inapoi mai multe personaje care nu le-am mai vazut de ceva vreme, exemplu fiind Kellerman, politistul care le-a facut zile negre lui Michael si Lincoln in primele doua sezoane.

Recunosc ca stateam cu sufletul la gura si asteptam sa vad cine sunt cele doua personaje importante care vor muri in final. Au murit cateva, ce-i drept, pana la finalul actiunii, dar recunosc ca mai bine nu ma uitam si la ultimele 5 minute, cele in care ni se prezinta gasca reunita, dupa cativa ani, doar ca reunirea era una trista.

Nu stiu ce au regizori si producatori care strica mereu happy-endingurile, lasandu-ne asa un gust amar. Dintre toate finalurile, cred ca cel ales a fost prost inspirat, Michael ajungand sa moara, rapus de boala sa la cap, de care toti credeam ca a scapat cand a fost operat de cei de la Companie.

Desigur mai e o mica scapare la final, una in plina actiune, in care mana dreapta a Christinei Scolfield, sare in aer cand o bomba pusa de Michael explodeaza chiar langa el pentru ca mai apoi acesta sa apara in secventa urmatoare, in alt cadru si alta situatie, fara nici un fel de zgarieturi.

Cu toate astea, Prison Break a fost per total, primul serial la care m-am uitat cu mare interes, fiind de altfel "vinovatul" pentru pasiunea pentru seriale.