Nu va inchipuiti ca este vre-un fel de reclama pe blog, cum face Mircea Badea pe blogul sau la Avensis, este doar un articol legat de o "patanie" de vineri seara.

Ei bine, vineri seara am mers la Zilele Constantei, care sincer insa mi s-au parut fara fast desfasurandu-se pe platoul de la Poarta 2, locul unde se spune ca vom avea in curand un fel de Bazar, sper ca nu ca cel de pe Aurel Vlaicu :)).

Pe scena canta un artist, nu ii stiu numele, dar pot sa va spun ca era vorba de muzica greceasca care nu ma prea atrage. Dupa cateva minute de invarteala, am dat sa plecam dar am fost intorsi din drum...

Ideea era ca vroiam sa mergem la o pizza, nu mancasem de pe la 12, insa pe drum am fost opriti de un promoter de la Orange. Stiam de la intrare ca la eveniment exista si un sponsor, pe numele lui Orange, care isi facuse stand la care era mare aglomeratie. Am aflat ulterior ca acolo se dadeau rucsaci, tricouri sau parasolare celor care isi activau nu stiu ce optiune.

La intrare nu ne-a abordat nimeni, in drum spre iesire insa, cei 5, cati eram noi, ne-am trezit cu cate un pachet pre-pay fiecare si cu sfatul sa ne activam extraoptiunea 800 de minute+800 de sms in retea + 50 de minute nationale si internationale pentru 4 euro/luna, adica exact creditul cartelei. Zis si facut, in 10 minute am activat cartela si optiunea, scotandu-ne din telefon cartelele de Cosmote si pe care le-am bagat insa inapoi.

As spune ca e o super oferta, si mai recunosc ca nu am avut niciodata Orange, insa pentru nevoile mele de comunicare, Cosmote-ul imi este de ajuns. Cu toate astea nu am aruncat cartela, ba chiar am pastrat-o si reincarcat cartela, lasand insa telefonul acasa, in caz de "urgenta".... pentru mama.