Din 1 iunie, cei peste 1.600.000 de români din Italia au acces direct la ProTv Internaţional, care se află chiar în pachetul de bază al celui mai mare distribuitor de programe din Italia: platforma digitală Sky Italia.

La aniversarea a 9 ani de cînd a fost înfiinţat, primul canal românesc privat ce se adresează românilor din toată lumea oferă un cadou celor care s-au stabilit temporar sau definitiv în Italia. Opţiunea numărul 1 a românilor plecaţi înafara ţării, ProTv Internaţional a semnat în aprilie un contract cu Sky Italia, cel mai mare distribuitor local de programe de televiziune.

Începînd cu data de 1 iunie, românii din Italia, dar şi cei din San Marino, Vatican şi regiunile de limba italiana din Elveţia vor găsi ProTv Internaţional, canalul etnic numărul 2 ca distribuţie în Europa după Channel One Rusia, chiar în pachetul de bază şi vor avea acces şi mai uşor la programele cu cea mai mare audienţă din România, începînd de la Ştirile ProTv, “Happy Hour”, “Regina” şi terminînd cu emisiunile realizate special pentru ei – “Weekend cu Monica Dascălu”, “De Suflet” cu Dana Rogoz, “Descoperă România”, “Români de succes”.

Citeste mai mult in Evenimentul Zilei