Dupa ani buni in care nu si-au mai regasit succesul avut cu Vacanta Mare, mutati intre timp la Kanal D, cei de la Pro TV se pare ca se gandesc serios sa umble la concurenta, adica sa ia din ograda capra vecinului.

Dupa multi ani de divertisment petrecut alaturi de telespectatorii Antenei 1, trupa Divertis pare ca e pregatita sa abandoneze nava si sa se mute la concurente, pe unde au mai fost de altfel cu multi ani in urma. Totul nu este insa parafat, caci Tony Grecu & Co. negociaza si cu Pro Tv si cu Antena 1.

Prima declaraţie publică referitoare la demararea unor negocieri şi cu alte posturi tv în afara Antenei 1, pentru grila de toamnă, a fost făcută de Cristi Greţcu, în ultima ediţie a „Duminicii în familie”. „Vă invit să ne vedeţi din toamnă, nu vă garantez că ne veţi vedea pe acelaşi post de televiziune. Pentru conducerea Antenei 1, noi avem o ofertă pentru ei, cât şi pentru alt post de televiziune”, a atenţionat Greţcu, în direct, declanşând un scandal în interiorul grupului de umor în care activează.

A doua zi, Silviu Petcu s-a declarat stupefiat de afirmaţiile lui Cristi. „Cred că a vorbit gura fără el. Eu şi toţi colegii mei suntem cu gura căscată! Ne-a surprins neplăcut şi pe noi! El nu e purtătorul de cuvânt al grupului... Eu o iau ca pe o glumă, sper să o ia aşa şi conducerea Antenei 1”, noteaza in editia de azi cei de la Cotidianul.

Se pare insa ca de atunci si pana acum lucrurile par a se fi schimbat si ca de la gura cascata s-a ajuns la lucruri serioase, mai ales cand e vorba de bani sau de ce nu o dotare tehinca mai serioasa. Ase face ca cei de la Divertis par sa negocieze destul de serios cu oficialii de la Antena continuarea emisiunii saptamanale de divertisment pe acelasi post ca si pana acum.