Dupa ce ne-au innebunit cu zeci de reclame si laude ca au cel mai vizitat site de stiri din Romania, cei de la Pro TV au reusit sa o faca de oaie. Povestea incepe de la magnificul cutremur de acum 2 zile care a reusit sa ne faca sa radem cu lacrimi ... de jurnalisti evident.

In goana dupa senzational, asa cum ne-au obsinuit deja, posturile de televiziune s-au grabit sa acapereze subiectul reusind sa genereze zambete si rasete in randul "consumatorilor" de stiri.

Pe langa Pro TV, se mai adauga si alte televiziuni care merita "felicitate" pentru felul in care au reusit sa relateze stirile.

Astfel cei de la Antena 3 au tinut sa precizeze ca "un puternic cutremur a zguduit Romania". Asa de puternic a fost ca multi dintre noi nici nu l-am simtit. Dar de, ne-am obisnuit cu stirile si articolele bombastice ale jurnalistilor romani.

Realitatea TV a starnit hohote de ras pe site-ul propriu cand a anuntat ca acelasi cutremur s-a simtit si in Bulgaria la ora 10:50 (11:50 ora Romaniei). Pe langa faptul ca logica nu a functionat de loc in acest caz, autorul plasand un eveniment in viitor, nu a realizat nici faptul ca Bulgaria este pe acelasi fus orar cu Bucurestiul. Stirea a fost modificata dupa o ora, adica pe la 11:50 cand se presupune ca ar fi trebuit sa aiba loc cutremurul la ora Romaniei :)).

Pro TV o face insa de oaie la o zi dupa eveniment. In goana de senzational cei de la Pro TV Constanta (ce au sediul intr-un hotel langa plaja din Mamaia) s-au grabit sa iasa la agatat pe plaja si sa ia un interviu celor aflati la "bronzat". Au dat din nefericire peste un personaj neinspirat care nu prea s-a descurcat de minune in fata camerelor de luat vederi. Dupa ce au folosit in jurnalele de seara doar o parte din interviu, ieri cei de la Pro Tv s-au gandit ca ar fi haios sa faca misto de personajul nostru care incepuse la un moment dat sa vrobeasca gura fara el si au postat pe site tot interviul.

"Jurnalistii" de la Pro TV au tinut sa ne arate ca un roman de rand, care probabil nu are facultati si nu e prea scolit, vorbeste uneori mult si prost. Au uitat insa ca nu toti au talentul de a vorbi in fata unei camere de luat vederi, nu au talent oratoric si nici nu sunt prea fotogenici cum sunt ei. Probabil omul nostru era emotionat sau cine stie, un pic ametit. Ce uita ei din facultate, sau chiar din cei sapte ani de acasa, este ca din bun simt nu ai nici un drept sa faci misto de un om care a avut amabilitatea sa iti dea un interviu cand probabil multi altii te-au refuzat.

Poate ar trebui ca cei ce publica articole pe site-ul cu pricina sa semneze ca sa avem si noi pe cine sa luam peste picior. (De mentionat ca peste 90% din comentariile de pe site critica atitudinea postului).

Rusine !